Over ons

Top 25 van makelaars in bedrijfsverzekeringen

Naast een waterdichte bescherming bieden we u ook een onberispelijke dienstverlening aan. Meer dan dertig enthousiaste medewerkers staan voor u klaar. Mede dankzij hun bijdrage behoort AlliA Assumax tot de top 25 van Belgische makelaars in bedrijfsverzekeringen. Wat wint u daarbij?

  • een verzekeringspakket op maat van uw onderneming
  • de meest competitieve premie van de verzekeringsmarkt
  • een uitstekende service, ook tot ver buiten de Belgische grenzen

Betere voorwaarden voor uw onderneming

Een uiterst competitief verzekeringspakket? Dat vindt u gegarandeerd bij ons. Na een grondige analyse van uw behoeften onderhandelt uw accountmanager met verschillende verzekeringsmaatschappijen. Zo staat het ons vrij om hen tegen elkaar uit te spelen en bezorgen we u de beste waarborg tegen het scherpste tarief.


Grensoverschrijdende dienstverlening

Hebt u een buitenlandse vestiging? Of voert u regelmatig projecten uit over de Belgische grenzen? Ook dan zijn we u van dienst. Onze specialist reikt u gepaste oplossingen aan voor verzekeringen en risicomanagement. In Europa en de rest van de wereld.


Op maat van kleine en grote ondernemingen

Hebt u een kmo? Dan voelt u zich bij ons als een vis in het water. We volgen uw dossiers snel en nauwkeurig op. Helemaal op maat van de ambitieuze ondernemer. Bovendien zijn we gemakkelijk te bereiken midden in de driehoek Gent–Antwerpen–Brussel.


Specialisatie: verzekeringen voor bouw- en transportbedrijven

Bouwondernemingen en transportbedrijven mogen rekenen op een jarenlange expertise. Onze medewerkers zijn perfect op de hoogte van het reilen en zeilen in uw sector. Aannemers, installatiebedrijven, architecten en logistieke bedrijven krijgen een service op maat. Maar ook productie- en distributiebedrijven, en kmo’s actief in IT en marketing smaken onze aanpak.


AlliA Assumax Building Protection

Vanuit de dagdagelijkse ervaring in schade hebben wij samen met verschillende topverzekeraars een compleet verzekeringspakket voor VME’s ontwikkeld. Het AlliA Assumax Building Protection verzekeringspakket voldoet aan alle noden van de residenties en hun mede-eigenaars. Onze jaren lange expertise, knowhow en dienstverlening in de vastgoed- en de bouwsector sluit perfect aan bij uw verwachtingen. AlliA Assumax is een sponsor van de Unie Van Syndici. Op deze manier blijven wij op de hoogte van de laatste nieuwe updates in de VME- wereld.

Vraag nu een gratis offerte aan: thomas.robberechts@assumax.be | 03 735 00 79